Effektiv lydabsorbent som tåler røff behandling

Vi har utviklet en unik absorbent i klasse A som motstår røff behandling og er slagsikker. Vårt mest hardføre produkt; Loke™ Strong

 

Bruk rabattkode strong20 for å få 20% rabatt

 

 • Tilbudet gjelder Loke™ Strong
 • Kampanjen står til 7. juni – eller så langt lageret rekker
 • Rabattkode: strong20 – rabatten blir trukket fra i kassen (ordren)

Bestill direkte i nettbutikken  eller på telefon 902 38 611post@akustikksenter.no (vi sender faktura). Eller via kontaktskjema nedenfor.

Referanse

«Politihøgskolen har benyttet Norsk Akustikksenter ved flere anledninger de siste to årene og er veldig tilfreds med resultatet. Siste oppdrag Norsk Akustikksenter gjennomførte hos oss var å bekle omtrent 150 kvm veggflater i en større treningssal med akustikkplater, for å begrense et til tider svært høyt støynivå under fysisk aktivitet. Målinger var gjort i forkant, og da vår bestilling ble sendt så ble arbeidet gjennomført meget raskt.»

-Po
litihøgskolen i Oslo

 

Loke™ Strong er en unik absorbent som er utviklet spesielt med tanke på å kunne motstå røff behandling.  Velegnet til bruk i spesielt utsatte miljøer som for eksempel skoler, ungdomsklubber, barnehager, offentlige bygninger, parkeringsanlegg etc. Det er viktig å vite at akustikken i alle typer næringsbygg reguleres etter forskriften NS 8175:2012.

Trenger dere hjelp til Akustikk lydmåling og beregning. Ta kontakt med oss.

Kontakskjema

 

  Ditt navn (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Adresse (obligatorisk)

  By (obligatorisk)

  Type bygg

  Bedriftsnavn

  Kort beskrivelse av problemet