Lyddemping gir barna en mye bedre hverdag!

Visste du at 1 av 6 barn går ut av barnehagen med svekket hørsel og øresus? Visste du også at ca. 30% av barnehageansatte utvikler tinitus? *

Vi hjelper deg fra A til Å, slik at dere får det bra!


Vi produserer og leverer kanskje markedets mest effektive og beste lyddempende løsninger til barnehager. Kjøp originalvarene direkte fra oss for en trygg og enkel handel. Vi leverer over hele landet! Vi hjelper også med å beregne hvor mye dere trenger. Vi har kontor og showrom i Oslo og Stavanger, velkommen til oss!

Kampanjen gir 30% rabatt på alle varer** gjelder kun for barnehager og gjelder ut oktober 2021.

Bestill direkte i nettbutikk, på e-post post@akustikksenter.no
eller telefon 902 38 611. (rabatten trekkes fra manuelt).

* Les mer om forskning og artikler her.

**Rabatten ikke gjelder Akustikkbilder

Lyddemping gir en bedre hverdag – for liten og for stor!

Eksempler på populære produkter


«Vi i Korntrøberget barnehage er strålende fornøyd med resultatet av tiltaket dere foreslo. Både voksne og barn merker himmelvid forskjell og nå er det helt ok lydbilde i rommet. Legger ved noen bilder som viser hvordan vi løste det.»

Daglig leder, Korntrøberget Bhg

Våre produkter er testet og dokumentert ihht. CE regler og Miljøsertifisering

Hos oss får du den ekte vare

I det legger vi at våre produkter er utviklet av oss, sertifisert og godkjent i henhold til gjeldende CE regulativ av uavhengige testlaboratorier og at de er M1 miljøsertifisert i forhold til innhold, utslipp og gjenvinning. I dette inngår selvsagt branntester og lydtester samt dokumentasjon på hva produktene yter i forhold til blant annet ISO klassifisering. Alle våre produkter er høyverdige absorbenter og har høy absorpsjonsevne, dvs. de lyddemper svært bra og det er dokumentert vha. laboratorietester.

Hvorfor nevner vi dette ?

Det finnes dessverre kopivarer i det norske markedet som er til forveksling like bl.a. våre produkter men der selger ikke kan fremlegge den nødvendige dokumentasjon, disse bør man naturligvis styre unna. I tillegg selges det en del produkter av både store og små aktører som opplyser at deres produkter er «lyddempende», de nevner imidlertid ikke hvor lyddempende deres produkter er og de lover ikke noe. Man dermed fort kjøpe «lyddempende» produkter som i realiteten har svært liten effekt. Spør derfor alltid etter datablad/dokumentasjon for produktene dere blir tilbudt.

Se opp for forfalskninger. Les om hvordan du kan sikre deg at produktene du kjøper er CE godkjente