Dekorative akustikkløsninger til skoler og barnehager

himlingsplate

himlingsplateBarn flest har en herlig fantasi; de ser verden full av farger og mirakler. De får inspirasjon og entusiasme fra sine omgivelser. Det ønsker vi å oppmuntre.
Voksne ønsker alltid å sikre det best mulige læringsmiljøet for barna og vi er veldig oppmerksomme på ting som kan skade dem men vi glemmer ofte at de er barn med fantasi. Barn trenger et miljø som kan inspirere til å tenke og å skape.

akustikk_grafikk2
Veggabsorbent med dekor

Barn ser ofte opp og drømmer eller tenker på nye ting så hvorfor ikke inspirere dem med bilder og uttryk som kanskje kan gi dem idèer. Skoler og barnehager bør være oppmerksomme på dette.
Det er fullt mulig å dekorere veggene med veggabsorbenter som er dekorert med temaer innen kunst, litteratur, forskning og matematikk, for på den måten å inspirere barna.

LYDABSORBSJON + DEKORASJON = SANT
Vi vet at lyd og støy kan ødelegge barns hørsel og muligheten for å konsentrere seg. Derfor kommer det stadig nye og tøffere forskrifter som krever av oss at vi gjør endringer og tilpasninger! Ved hjelp av dagens akustikkregulerende produkter som for eksempel veggabsorbenter er det nesten bare fantasien som setter grenser for hva vi kan skape av oppmuntrende og inspirerende lyddempende dekorasjon rundt barna. På den måten kan vi skape helhetlige gode lyddempende løsninger.
Dekorativ lyddempingStuder gjerne kravene beskrevet i norsk standard NS8175:2008, Lydforhold i bygninger.
Lag en løsning på lydproblemene som også skaper glede og inspirasjon!

Våre produkter er i henhold til CE standard og innfrir de norske forskriftene.

Kontakt oss på 902 38 611 for en uforpliktende samtale.