Akustikkbilder – lyddempende plater med trykk

Trykk ditt eget motiv på absorbent av høy kvalitet. Send oss bildefil med eget valgt motiv.

2299 kr. pr.m².

Minstepris 1760 kr.

Priser er ekskl. mva.

Varenummer: 3450 Kategorier: ,

Beskrivelse

Ønsker du å ha lyddempende bilder eller dekor på veggene er våre akustikkplater meget godt egnet til dette. 

I tillegg til et flott resultat av trykket bilde/dekor får du absorbenter av meget høy kvalitet, som blir endel av den totale lydreguleringen i rommet.

Tips! Spør alltid etter datablad når du skal vurdere effekten av lyddempende bilde. Last ned datablad under produktene (Datablad Frigg 25, Datablad Frigg 40 og Datablad Loke 40)  for å se tekniske spesifikasjoner.

Vi anbefaler å bruke Frigg™ vegg tekstiloverflate 25 eller 40 mm, der det er risiko for at platen kan bli utsatt for slag og mye berøring. Der platen henger uten fare for slag etc er det også mulig å bruke Loke™ 40mm tykk plate med vanlig struktur overflate (folie).

Forskjellen på de to platene er at Frigg™ er slagfast og har en matt overflate, resultatet blir nesten som trykk på lerret. Loke™  ikke slagfast, selv om den også er nokså solid. Imidlertid oppnår man noe bedre lyddemping med Loke™. Her blir trykket klarer og mer «blankt». Det blir altså en avveiing du må ta. Se gjerne datablad for begge produktene.

Avhengig av overflate får man forskjellig visuelt resultat når platen er printet. Lengre nede finner du eksempler på farge og svarthvit print på de to forskjellige platene, forhåpentlig kan det hjelpe deg å ta stilling til hva som er rett valg for deg. >> Hjelp og råd ring 902 38 611

Her kan du finne gratis bilder til bruk på lyddempende bilder:
unsplash.compicjumbo.comrealisticshots.compicography.cofreenaturestock.com,
www.pexels.comwww.lifeofpix.comwww.splitshire.comstokpic.comfoodiesfeed.com

EKSEMPLER BEDRIFTER

EKSEMPLER PRIVAT

SKARP (folie) ELLER MATT (tekstil) OVERFLATE?
Bilder trykket på folieoverflate har skarpere og klarere farger. I et større rom hvor avstandene blir lengre så vil et bilde med folieoverflate være en god løsning. I et «mindre» rom hvor bildet kommer tettere på, vil et bilde med tekstiloverflate (mindre kontrast og mer dempede farger) være godt egnet. Begge alternativene avhenger selvfølgelig av bildestørrelse, skarphet og type bilde.

SE FORSKJELLEN PÅ FOLIE OG TEKSTILOVERFLATE HER:

Hvor mye må til?
Det er fult mulig å lydmåle et rom og deretter bruke dataene til å fastslå nokså eksakt hvor mange kvadratmeter lydabsorberende overflate som er nødvendig for å oppnå et ønsket resultat. Dette er vitenskap og nokså omstendelig.

En enklere tilnærming er nok mer praktisk i de fleste tilfeller. Start med å sette opp lydplater der det er åpenbart at lyden er plagsom. Set opp platene så nær støykildene som mulig. Og sett opp plater der det er mye harde reflekterende overflater.

Se flere eksempler hvor det er brukt eget bilde 

>> FÅ FORSLAG OG TILBUD, send oss ditt eget bilde med ønsket størrelse på e-post

>> Hjelp og råd ring 902 38 611

NYTTIG INFO
Ved print av foto/logo/motiv på plate, ønskes logo i vektorformat (eps/ai). Ønsker du kun bilde på platen så må bildefilen til 60x60cm format være minst 2 mb. Bildefilen til 60x120cm og større format må være minst 3 mb. For få frem detaljer må bildet også være skarpt. Se også opphengsystem.

Størrelser

Det kan printes dekor på alle våre hvite plater uansett format.

Vi anbefaler følgende standard størrelser:
600x600x40mm, folieoverflate
600x1200x40mm, folieoverflate
1000x1200x40mm, folieoverflate
1200x2400mm, folieoverflate

600x600x25mm, tekstiloverflate
600x1200x25mm, tekstiloverflate
1000x1200x25mm, tekstiloverflate
1200x2400mm, tekstiloverflate

Platene kan settes sammen til en større fotomontasje. Ubegrenset størrelse. Alle dimensjoner fås i folie eller tekstiloverflate.

Montering:
Platene monteres rett i taket eller på vegg. Festes normalt med montasjelim, alternativt med opphengsbrakett. Platene passer ikke inn i tradisjonelt T-system.