Dekor og trykk

Send oss ditt eget bilde.
1900,- eks mva pr.m².
Minstepris for størrelser under 1 m² er kr. 1500,- eks mva.

Varenummer: 3450 Kategorier: ,

Beskrivelse

Ønsker du å ha lyddempende bilder på veggene trenger du å vite at våre akustikkplater egner seg svært godt til dette.

Vi anbefaler å bruke vår 25mm tykke tekstilkledde plate der det er risiko for at platen kan bli utsatt for slag og mye berøring. Der platen henger uten fare for slag etc er det også mulig å bruke vår 40mm tykke plate med vanlig struktur overflate (folie).

Forskjellen på de to platene er at den på 25mm er slagfast, det er ikke den på 40mm selv om den også er nokså solid. Imidlertid oppnår man noe bedre lyddemping med platen som er 40mm tykk. Det blir altså en avveiing du må ta.

Avhengig av overflate får man forskjellig visuelt resultat når platen er printet. Lengre nede finner du eksempler på farge og svarthvit print på de to forskjellige platene, forhåpentlig kan det hjelpe deg å ta stilling til hva som er rett valg for deg.

Her kan du finne gratis bilder til bruk på lyddempende bilder:
unsplash.compicjumbo.comrealisticshots.compicography.cofreenaturestock.com,
www.pexels.comwww.lifeofpix.comwww.splitshire.comstokpic.comfoodiesfeed.com

EKSEMPLER BEDRIFTER

EKSEMPLER PRIVAT

SKARP (folie) ELLER MATT (tekstil) OVERFLATE?
Bilder trykket på folieoverflate har skarpere og klarere farger. I et større rom hvor avstandene blir lengre så vil et bilde med folieoverflate være en god løsning. I et «mindre» rom hvor bildet kommer tettere på, vil et bilde med tekstiloverflate (mindre kontrast og mer dempede farger) være godt egnet. Begge alternativene avhenger selvfølgelig av bildestørrelse, skarphet og type bilde.

SE FORSKJELLEN PÅ FOLIE OG TEKSTILOVERFLATE HER:

Hvor mye må til?
Det er fult mulig å lydmåle et rom og deretter bruke dataene til å fastslå nokså eksakt hvor mange kvadratmeter lydabsorberende overflate som er nødvendig for å oppnå et ønsket resultat. Dette er vitenskap og nokså omstendelig.

En enklere tilnærming er nok mer praktisk i de fleste tilfeller. Start med å sette opp lydplater der det er åpenbart at lyden er plagsom. Set opp platene så nær støykildene som mulig. Og sett opp plater der det er mye harde reflekterende overflater.

Se flere eksempler hvor det er brukt eget bilde 

>> FÅ FORSLAG OG TILBUD, send oss ditt eget bilde med ønsket størrelse på e-post

>> Hjelp og råd ring 902 38 611

NYTTIG INFO
Ved print av foto/logo/motiv på plate, ønskes logo i vektorformat (eps/ai). Ønsker du kun bilde på platen så må bildefilen til 60x60cm format være minst 2 mb. Bildefilen til 60x120cm og større format må være minst 3 mb. For få frem detaljer må bildet også være skarpt. Se også opphengsystem.

Størrelser

Det kan printes dekor på alle våre hvite plater uansett format.

Vi anbefaler følgende standard størrelser:
600x600x40mm, folieoverflate
600x1200x40mm, folieoverflate
1000x1200x40mm, folieoverflate
1200x2400mm, folieoverflate

600x600x25mm, tekstiloverflate
600x1200x25mm, tekstiloverflate
1000x1200x25mm, tekstiloverflate
1200x2400mm, tekstiloverflate

Platene kan settes sammen til en større fotomontasje. Ubegrenset størrelse. Alle dimensjoner fås i folie eller tekstiloverflate.

Montering:
Platene monteres rett i taket eller på vegg. Festes normalt med montasjelim, alternativt med opphengsbrakett. Platene passer ikke inn i tradisjonelt T-system.