Møte -og stilleboks MUTE ONE

kr 93 ,750.00 ink.mva

Mute møte – og stilleboks gir et unikt arbeidsmiljø på kontoret. Mute One gjør det mulig for ansatte å trekke seg bort fra støyen og inn i et stille rom når de trenger å snakke i telefonen eller ha et lite møte. Her kan du snakke uten å plage de andre ansatte på kontoret. Lyddemping klasse A.

Bestillingsvare. Kontakt oss på mail og telefon 

Frakt kommer i tillegg.

Beskrivelse

Mute møte – og stilleboks gir et unikt arbeidsmiljø på kontoret. Telefonkiosken gjør det mulig for ansatte å trekke seg bort fra støyen og inn i et stille rom når de trenger å snakke i telefonen eller ha et lite møte. Her kan du snakke uten å plage de andre ansatte på kontoret. «Telefonboksen» er et mobilt rom, som gir full fleksibilitet i interiøret. Den kan plasseres nesten hvor som helst på kontoret og fungerer som et fullt funksjonelt rom fra første stund. Boksen er i et minimalistisk elegant design, inspirert av klassiske danske designikoner. Det er integrert strøm, lys og ventilasjon for å sikre et godt inneklima.

Meget god lydabsorbsjon (klasse A) og lydisolasjon (30dB). Minimalistisk design med Eik overflate og absorbsjon av gjenbrukte klær. Gulvet er av linoleum, dør med akustikk glass. Strømbryter og USB ved innvendig bord.

Strøm: boksen skal kobles til 230 V

Bærekraftig produksjon hvor 87% av materialene er helt eller delvis gjenbrukt. Se mer på datablad nedenfor

Ytre mål er høyde 2488mm, bredde 1244 mm og dybde 1100mm.

Materialer som er tilgjengelig pr. nå er som vist på produktbilde. Eik-overflate og mørk

Produksjonssted: Danmark

Take-Back og leasing-programmet er ikke aktuelt utenfor Danmark

Datablad og dokumentasjon

Datablad

Om Mute Stilleboks

Akustikk

LYDISOLERING: Lydreduksjon 30 dB. 

Absorbenter er av resirkulert tekstil.  Densitet 90 kg/m3. αw 0,95, Klasse A