Vår kunnskap-, kvalitets- og produksjonsplattform består, i tillegg til vår egen erfaring og kompetanse, av et tett samarbeid med en rekke dyktige og internasjonalt anerkjente aktører innen akustikkbransjen, kvalitetskontroll, produksjon av lyddempende produkter og innen sertifisering i henhold til CE forskrifter, herunder Norsk Standard. Du kan lese mer om CE-sertifiseringer her.

Samarbeidet har pågått over mange år og er et tett samarbeid ikke minst pga vårt eget kontor og medarbeidere i Shanghai som fungerer som et knutepunkt. Vi har vært tilstede i Kina med kontor i Shanghai siden høsten 2005 og har erfaring med kvalitetssikring av vareproduksjon i Kina siden midten på 90-tallet.

Her er vår kunnskap-, kvalitets- og produksjonsplattform for våre lyddempende produkter:

Om våre lydabsorberende plater og produkter

Våre lyddempende plater er blant de aller beste på markedet. Vi har utviklet dem over mange år gjennom inngående utvikling og testing både i laboratoriet og i «felt» og vi har fullstendig dokumentasjon for effekten samt svært mange og allsidige referanser.

Les mer om våre lydabsorberende plater og produkter som vi skriver om i denne artikkelen.

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen

Vår kvalitet ligger også i våre tjenester. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra A til Å. Les om vår akustikk lydmåling inkludert befaring, hvor vi hjelper deg med lydmåling, forbedring og ettermåling. Les mer om akustikk lydmåling inkl. befaring her.

Ta kontakt med oss her.