Vi hjelper deg med hele prosessen og leverer helhetlige og effektive løsninger.

Vårt mål er å tilby løsninger som skaper et godt og effektivt akustisk miljø, samt være en komplett leverandør av alle typer akustiske løsninger.

Det starter med konkret måling eller beregning av akustikken i bygget/arealet. Du mottar en rapport med resultatene, anbefalt løsning og kostnadsestimat. Sammen blir vi enige om løsning og vi sender deg de nødvendige materialene. Montasje utføres til avtalt pris eller dere monterer selv ved å følge vår monteringsanvisning.

om_oss

Visjonen er å være privat og proffmarkedets foretrukne leverandør av akustiske løsninger. Dette får vi til ved å sikre god kvalitet, ved å videreutvikle vårt produktsortiment sammen med dere, og ved å ha et fornuftig og konkurransedyktig prisnivå.

Vi har også omfattende kompetanse innen produktutvikling, kvalitetssikring og forskning vedrørende akustikkens betydning for et godt innemiljø i boliger, kontorer, industri, sykehus, skoler, idrettshaller og barnehager o.l.

Vi er tilstede med kontor og/eller showrom i Rogaland og Oslo. Hovedlager i Rogaland. Vi leverer til hele landet og formidler montasje på de fleste steder. Videre har vi egne ansatte i Shanghai, Kina som ivaretar kvalitetskontroll og oppfølging av produksjon.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.