Få bedre søvn med god lyddemping

Adorable little child is sleeping in the bed with her toy. The girl is hugging the teddy bear.

Ekko (etterklang) oppstår i alle typer rom som ikke har nok «myke materialer» hvor lydbølgene kan finne hvile. Barn og voksne kan oppleve dette som plagsomt og det kan føre til dårlig søvn, konsentrasjonsplager, hodepine og igjen stress og mer langsiktige plager om det vedvarer. Det kan være veldig enkelt å gjøre noe med. Et stjerneeksempel er referansen fra denne barnefamilien som fikk en bedre hverdag.

Referanse fra sliten mor og far

Rommet til sønnen vår på 1,5 år hadde kun glatte gispvegger. Vi opplevde det var plagsom etterklang i rommet. Norsk Akustikksenter kom og lydmålte og bekreftet at rommet hadde svært dårlig akustikk. Siden det var et soverom, anbefalte han strakstiltak. En årsak til at barnet vårt våkner om natten og svært tidlig kunne være at han våknet av sine egne lyder.

Samme dag monterte vi selv opp flere plater på begge veggene og merket lyden ble mye mildere. Den natten sov han lenger enn noen gang og har fortsatt med det.

Produkt som ble brukt er FriggTMtekstil. Du får de i to tykkelser og mange størrelser.

Kontakt opplysninger: 902 38 611– post@akustikksenter.no

Send oss en mail med beskrivelse av rommet +  mål (m2 og høyde under tak), et par bilder av rommet og vi kan effektivt hjelpe deg til en bedre hverdag.