Kompetanse og sertifiseringer

Kvalitetsprodukter tilpasset det nordiske markedet

11

Vår kunnskaps-, kvalitets- og produksjonsplattform består, i tillegg til vår egen kompetanse og erfaring av et tett samarbeid med en rekke dyktige og internasjonalt anerkjente aktører innen akustikk, kvalitetskontroll, sertifisering og produksjon av lyddempende produkter.

Samarbeidene har pågått over mange år og er et tett samarbeid ikke minst pga vårt kontor og våre medarbeidere i Shanghai som fungerer som et knutepunkt. Vi har vært til stede i Kina med kontor i Shanghai siden høsten 2005 og har erfaring med kvalitetssikring av vareproduksjon i Kina siden midten av 90-tallet.

Kvalitet i alle ledd

Våre produkter er blant de aller beste på markedet og er utviklet og tilpasset til det nordiske markedet. Produktene er utviklet over mange år gjennom løpende forbedring og testing både i laboratorier og i «felt». Vi har fullstendig dokumentasjon for effekten samt svært mange og allsidige referanser.

Vi har produkter for de fleste typer bygg og lydmessige utfordringer, og kan levere spesialprodukter i tilpassede størrelser, former og farger.

Absorbentene er utstyrt med overflater som er holdbare, robuste og godt egnet for dekorering med print uten at de lyddempende egenskapene forringes betydelig.

I forbindelse med print på absorbenter oppnås best resultat ved å bruke UV printere. Andre print metoder tenderer til å mette overflaten for mye og dermed forringe platens lydabsorberende egenskaper.

Laboratorietester bekrefter at våre absorbenter er i de lydklassene vi ønsker å ha de i. For eksempel noen i lydklasse A og andre i lydklasse B og vi produserer ikke produkter i lavere lydklasser enn B.

Våre produkter i lydklasse B kan oppnå lydklasse A ved utforing, dvs. at man tillegger for eksempel luft bak absorbenten og dermed forbedres/endres egenskapene. Dette er gjort for å gi absorbentene et større bruks- og variasjonsområde.

Produktene er først og fremst produsert for å gi best mulig absorpsjon av lydbølger i hele det hørbare Hertz spekteret og i henhold til NS-ISO spesifikasjon.

Våre produkter i lydklasse A har en absorbsjonskoeffisient (NRC) på 0,9 til 1,0. Dette i hht gjeldende EN-ISO norm for så vel lydabsorpsjon som for testing.

At våre absorbenter er så effektive betyr at en oppnår samme effekt med færre absorbenter i forhold til de fleste andre løsninger på markedet.

På produktenes Datablad og DoP sertifikat fremgår informasjon om egenskaper, ytelser, CE og M1 sertifisering.

Datablad og DoP sertifikat finnes enkelt på det enkelte produkt på vår hjemmeside.

Sertifisering

Alle produktene vi selger er CE-sertifiserte og M1-sertifiserte.