Eira™ Himlingsplate 15mm svart lyddempende

kr 356.00 pr. m² ink.mva

Særdeles god lydabsorbsjon. Lyddemping, klasse A.  15 mm absorbent til systemhimling for optimal akustisk løsning.

Lydabsorbent. A og E kant.

20 stk

Størrelsen 593*1193*15mm (eske a 10 stk) og E-kant er skaffevare.

Ved større bestillinger, be om tilbud.

Antall m2 (kvm)
Totalpris

Beskrivelse

Platene kjennetegnes ved svært høy overflate finish og egner seg spesielt godt i rom der et rent og enkelt estetisk inntrykk er viktig.

Produktet har utmerkede lydabsorbsjonsegenskaper. Derfor er produktet godt egnet for bruk i kontormiljøer, restauranter og rom med svært støyende omgivelser.
Platenes kjerne består av komprimert glassull, den synlige overflaten er belagt med innfarget fiberduk. Baksiden er belagt med transparent fiberduk. Kantene er grundig forseglet.

Farge. Matt helsvart med nærmeste fargekode RAL 9017 (Traffic black). Spesialfarger kan bestilles (minimum kvantum er 100 m2)

Størrelser. Kan også bestilles i størrelsen 593x1193x15 og andre spesialstørrelser. Platene fås i kantutforming A og E. E-kant er bestillingsvare.

Brannklasse. A2-s1,d0, i hht EN 13501-1

Produktet er M1 sertifisert. Dette betyr at produktet er testet og innfrir de strengeste internasjonale krav til utslipp og ikke bruk av giftige bestanddeler. Det er egne krav til akustikk produkter som skal innfris for å få M1 sertifikat.

EPD (Environmental Product Declaration). Produktet har fullført LCA (Life Cycle Assessment) rapporten og mottatt EPD (Environmental Product Declaration) sertifikat.

Rengjøring og vedlikehold. Platene tåler støvtørking med lett fuktig klut og støvsuging med bløt munnstykke. Dersom platen overmales vil den miste sine egenskaper.

 

Tilleggsinformasjon

Farge

Størrelse (mm)

593 x 593

Datablad og dokumentasjon

Norsk:

Dansk:

Engelsk:

Akustikk

Platen er klassifisert som klasse A

Glassull himlingsplaten (absorbent) er produsert i hht EN 13964: 2004.
Absorbsjonsklasse A, ªw er beregnet til 0,95 i henhold til ISO 11654.

Montering

For montering er det nødvendig å bruke et HIMLINGSSYSTEM.