Loke™ Hygiene 40mm – lyddempende plate

kr 1 ,323.00 - kr 1 ,489.00 pr. m² ink.mva

Hygiene-plate med vanntett overflate og særdeles god lydabsorbsjon – lyddemping, klasse A.  Platen er 40 mm og utviklet spesielt med tanke på montasje direkte i tak eller på vegg.

 

Antall m2 (kvm)
Totalpris

Beskrivelse

Platene egner seg utmerket til bruk i kjøkken, dusjer, garderober og andre belastede arealer. Platene har utmerkede lydabsorbsjons- og lysrefleksjonsegenskaper, og er derfor et klasse A-produkt. Platene kan bestilles i forskjellige størrelser. Platene er antibakterielle, og soppdrepende. Overflaten på platen er vanntett, og tåler derfor vask og fuktige miljøer.

Platen er utviklet spesielt med tanke på montasje direkte i taket eller på veggen der det ikke er plass til tradisjonelt opphengssystem. Absorbsjonsklasse A, ªw er beregnet til 1,00 i henhold til ISO 11654. Lysrefleksjon er 84%. Platene fås i kantutforming B.

Platen monteres/limes direkte i tak eller vegg. Festes med lim. Du trenger 1 patron til 2 m2 absorbent. Lim til tak  og Lim til vegg og skråtak

Størrelser. Standardstørrelser på lager. Spesialstørrelser og farger kan bestilles.

Farger. Hvit. Nærmeste hvite fargekode er NCS 0502-Y

Brannklasse A2-s1, d0, i hht EN 13501-1

Produktet er M1 sertifisert. Dette betyr at produktet er testet og innfrir de strengeste internasjonale krav til utslipp og ikke bruk av giftige bestanddeler. Det er egne krav til akustikk produkter som skal innfris for å få M1 sertifikat

Rengjøring og vedlikehold. Platen har en overflate som tillater støvtørking, støvsuging og forsiktig vask med en lett fuktig klut. Dersom platen overmales vil den miste sine egenskaper.

Hygiene overflate. Platens synlige overflate og kanter er belagt med vannfast maling og platen kan derfor vaskes med vanlig husholdningsvaskemiddel på disse sidene. Etter vask vil platen etter tørketid fremstå ren.

Antibakteriell overflate, Platen har kanter og overflate som er behandlet for å eliminere bakterier og sopp/mugg. Motstandsdyktighet mot sopp og mugg er testet i hht ASTM G 21-13.
Motstandsdyktighet mot Escherichia Coli og Staphylococcus er testet i hht ASTM E 2149-2013a. Motstandsdyktighet mot Staphylococcus Aureus ATCC 6538P, Escherichia Coli ATCC 8739 er testet i hht ISO 22196:2011. Vannbasert lim som fester platens bestanddeler individuelt er behandlet på samme måte.

Isolerende egenskaper. Absorbentene har meget god isoleringsevne. Laboratoriet testet i henhold til gjeldende regelverk. Termisk varmeledningsevne / Lambdaverdi = 0,033W/(m·K). Termisk varme motstand = 1,191 (m2·K)/W.

EPD (Environmental Product Declaration). Produktet har fullført LCA (Life Cycle Assessment) rapporten og mottatt EPD (Environmental Product Declaration) sertifikat.

Tilleggsinformasjon

Størrelse (mm)

300 x 600, 600 x 600

Datablad og dokumentasjon

Norsk

Dansk

Engelsk

Akustikk

Platen er klassifisert som klasse A.
Absorbsjonstesten er foretatt i hht ISO 354:2003 uten luft bak platene.
NRC = 0,90. Absorbsjonskoeffisienten (αw) er beregnet til 0,90 i henhold til ISO 11654.

Lydisolasjon
Rw = 12 dB i hht ISO 717-1:2003

Montering

Festes normalt med montasjelim. Da trenger du 1 patron pr. 2 m2 absorbent. Lim til tak  og Lim til vegg og skråtak. Alternativt med opphengsbrakett eller festeskruer.

Montasjeveiledning opplimt
Montasjeveileding skruer
Montasjeveiledning opphengsbrakett

Informasjon om lyddemping ved oppliming av lydabsorberende og lydblokkerende plater.