Yggdrasil™ perforert trepanel

kr 5 ,054.00 pr. m² ink.mva

Løsningen er utviklet spesielt med tanke på montasje direkte på vegg. Men kan også monteres i tak. Med høy lydabsorbsjon og effektiv lyddemping, lydklasse B, er den derfor velegnet til de fleste rom og arealer der det er mye etterklang og støy. Løsningen er også meget solid og motstår tøff behandling og ofte brukt i for eksempel idrettshaller. Platen fås med en tradisjonell Eik overflate. Spesial bestilling med Bjerk eller Ask og andre farger.

Det inngår tre komponenter i løsningen;EiraTM40mm svart absorbent (lydklasse A) med høy densitet monteres innerst med lim/festemiddel til absorbenten. Den perforerte MDF- platen monteres utenpå absorbenten. Det inngår ikke skruer og listverk.

Antall m2 (kvm)
Totalpris

Beskrivelse

Løsningen er utviklet spesielt med tanke på montasje direkte på vegg eller i tak.

Det inngår tre komponenter i løsningen:

1: EiraTM40mm svart absorbent (lydklasse A) med høy densitet monteres innerst med

2. lim/festemiddel til absorbenten.

3. den perforerte MDF- platen monteres utenpå absorbenten. Det inngår ikke skruer og listverk.

Størrelser. Standardstørrelser og Eik overflate. Absorbent og duk er i matt svart. Spesialstørrelser og valgte RAL farger som spesialbestilling.

Brannklasse. løsningen har B-s1-2, d0, i hht EN 13823 og EN13501-1. Absorbenten for seg har brannklasse A2.

Installasjon.P latene monteres rett i taket eller på vegg. Festes normalt med montasjelim og skruer. Platene passer ikke inn i tradisjonelt T-system. Plater til T-system er spesialbestilling.

Absorbenten er M1 sertifisert. Dette betyr at produktet er testet og innfrir de strengeste internasjonale krav til utslipp og ikke bruk av giftige bestanddeler. Det er egne krav til akustikk produkter som skal innfris for å få M1 sertifikat.

Isolerende egenskaper. Absorbentene har meget god isoleringsevne. Laboratoriet testet i henhold til gjeldende regelverk. Termisk varmeledningsevne / Lambdaverdi = 0,033W/(m·K). Termisk varme motstand = 1,191 (m2·K)/W.

EPD (Environmental Product Declaration). Produktet har fullført LCA (Life Cycle Assessment) rapporten og mottatt EPD (Environmental Product Declaration) sertifikat.

Bærekraft for MDF panelet. Trevirket benyttet i MDF platen er produsert i hht bærekraft og sertifisert av PEFC eller FSC. Produsert i Norge.

Rengjøring og vedlikehold. Platen har en overflate som tillater støvtørking, støvsuging og forsiktig vask med en lett fuktig klut. Dersom platen overmales/tettes igjen vil den miste sine egenskaper.

 

Tilleggsinformasjon

Størrelse (mm)

600 x 1200 x 52, 1200 x 1200 x 52, 1200 x 2400 x 52

Datablad og dokumentasjon

Norsk:

Engelsk:

Akustikk

Lydklasse B

Lydisolasjon: Rw = 12 dB i hht ISO 717-1:2003

Montering

Det inngår tre komponenter i løsningen;EiraTM40mm svart absorbent (lydklasse A) med høy densitet monteres innerst med lim/festemiddel til absorbenten. Den perforerte MDF- platen monteres utenpå absorbenten. Det inngår ikke skruer og listverk.

Montasjeveiledning opplimt

 

Informasjon om lyddemping ved oppliming av lydabsorberende og lydblokkerende plater.