Eira™ 40mm – lyddempende plate

kr 689kr 823 pr. m² eks.mva

Særdeles god lydabsorbsjon – lyddemping, klasse A.  Platen er 40 mm og utviklet spesielt med tanke på montasje direkte i tak eller på vegg.
Standardfarger er hvit og matt helsvart.

Husk riktig festemiddel.

Antall m2 (kvm)
Totalpris

Beskrivelse


Platen er utviklet spesielt med tanke på montasje direkte i taket eller på veggen. Platen har en tradisjonell strukturert overflate med spesielt forseggjort kant forsegling.  Platen har en særdeles god lydabsorbsjon og er meget lyddempende. Med høy lysrefleksjon er den derfor meget velegnet til de fleste typer rom; i eneboliger, lyd-studio, kontor- og undervisningsmiljøer, barnehager, flerbruksrom, kantiner og generelt rom med mye støy.

Husk å betill festemiddel.

Montasje. Platen monteres/limes direkte i tak eller vegg. Festes med lim. Du trenger 1 patron til 2 m2 absorbent. Lim til tak  og Lim til vegg og skråtak

Størrelser. Standardstørrelser  og farger på lager. Spesialstørrelser og farger kan bestilles.

Farger. Standardfarger er hvit (NCS S 0502-R50B) ) og matt helsvart med nærmeste fargekode RAL 9017 (Traffic black). Spesialfarger kan bestilles (minimum kvantum er 100 m2).

Brannklasse A2-s1, d0, i hht EN 13501-1

Produktet er M1 sertifisert. Dette betyr at produktet er testet og innfrir de strengeste internasjonale krav til utslipp og ikke bruk av giftige bestanddeler. Det er egne krav til akustikk produkter som skal innfris for å få M1 sertifikat

Rengjøring og vedlikehold. Platen har en overflate som tillater lett støvtørking og støvsuging. Dersom platen overmales vil den miste sine egenskaper.

Last ned Datablad Eira 40 hvit

Last ned Datablad Eira 40 svart

Last ned DoP Erklæring

Tilleggsinformasjon

Farge

,

Størrelse (mm)

200 x 600, 300 x 600, 400 x 600, 600 x 1200, 600 x 600

Akustikk

Platen er klassifisert som klasse A.
NRC = 0,90 ved direkte montasje.
Absorbsjonskoeffisienten (αw) er beregnet til 0,95 i henhold til ISO 11654.
Absorbsjonstesten er foretatt i hht ISO 354:2003 uten luft bak platene.

Montering

Festes normalt med montasjelim. Da trenger du 1 patron pr. 2 m2 absorbent. Lim til tak  og Lim til vegg og skråtak. Alternativt med opphengsbrakett eller festeskruer.

Montasjeveiledning opplimt
Montasjeveileding skruer
Montasjeveiledning opphengsbrakett

Informasjon om lyddemping ved oppliming av lydabsorberende og lydblokkerende plater.