Eira™ 40mm – lyddempende plate

kr 905.00 - kr 1 ,079.00 pr. m² ink.mva

Særdeles god lydabsorbsjon – lyddemping, klasse A.  Utviklet spesielt med tanke på montasje direkte i tak eller på vegg.
Standardfarger: hvit / matt helsvart.

 

Antall m2 (kvm)
Totalpris

Beskrivelse


Platen er 40 mm  og utviklet spesielt med tanke på montasje direkte i taket eller på veggen. Platen har en tradisjonell strukturert overflate med spesielt forseggjort kant forsegling.  Platen har en særdeles god lydabsorbsjon og er meget lyddempende. Med høy lysrefleksjon er den derfor meget velegnet til de fleste typer rom; i eneboliger, lyd-studio, kontor- og undervisningsmiljøer, barnehager, flerbruksrom, kantiner og generelt rom med mye støy.

Husk å bestille festemiddel.

Montasje. Monteres/limes direkte i tak eller vegg. Festes med lim. Du trenger 1 patron til 2 m2 absorbent. Lim til tak  og Lim til vegg og skråtak

Størrelser. Standardstørrelser og farger på lager. Spesialstørrelser og farger kan bestilles.

Farger. Standardfarger er hvit (NCS S 0502-R50B) ) og matt helsvart med nærmeste fargekode RAL 9017 (Traffic black). Spesialfarger kan bestilles (minimum kvantum er 100 m2).

Brannklasse A2-s1, d0, i hht EN 13501-1

Produktet er M1 sertifisert. Dette betyr at produktet er testet og innfrir de strengeste internasjonale krav til utslipp og ikke bruk av giftige bestanddeler. Det er egne krav til akustikk produkter som skal innfris for å få M1 sertifikat.

Isolerende egenskaper. Absorbentene har meget god isoleringsevne. Laboratoriet testet i henhold til gjeldende regelverk. Termisk varmeledningsevne / Lambdaverdi = 0,033W/(m·K). Termisk varme motstand = 1,191 (m2·K)/W.

EPD (Environmental Product Declaration). Produktet har fullført LCA (Life Cycle Assessment) rapporten og mottatt EPD (Environmental Product Declaration) sertifikat.

Rengjøring og vedlikehold. Platen har en overflate som tillater lett støvtørking og støvsuging. Dersom platen overmales vil den miste sine egenskaper.

 

Tilleggsinformasjon

Farge

,

Størrelse (mm)

200 x 600, 300 x 600, 400 x 600, 600 x 600, 600 x 1200

Datablad og dokumentasjon

Norsk

Dansk

Engelsk:

Akustikk

Platen er klassifisert som klasse A.
NRC = 0,90 ved direkte montasje.
Absorbsjonskoeffisienten (αw) er beregnet til 0,95 i henhold til ISO 11654.
Absorbsjonstesten er foretatt i hht ISO 354:2003 uten luft bak platene.

Montering

Festes normalt med montasjelim. Da trenger du 1 patron pr. 2 m2 absorbent. Lim til tak  og Lim til vegg og skråtak. Alternativt med opphengsbrakett eller festeskruer.

Montasjeveiledning opplimt
Montasjeveileding skruer
Montasjeveiledning opphengsbrakett

Informasjon om lyddemping ved oppliming av lydabsorberende og lydblokkerende plater.