Loke™ 40mm Vertikal lyddempende baffel

kr 987.00 pr. m² ink.mva

Baffel. Særdeles god lydabsorbsjon – lyddemping, klasse A.  Platen er 40 mm tykk. Monteres med wire i tak.

Pris pr. eske.

 

Antall m2 (kvm)
Totalpris

Varenummer: I/A Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

Baffel. Lydempende plate utviklet spesielt med tanke på montasje med oppheng i taket. Platen har en tradisjonell strukturert overflate med spesielt forseggjort kant forsegling.  Platen har en særdeles god lydabsorbsjon og er meget lyddempende. Platen har også coating/belegg på overflaten som gjør den lettere å vedlikeholde samt gir den lang levetid i forhold til mer tradisjonelle absorbenter i markedet. Med høy lysrefleksjon er den derfor meget velegnet til de fleste typer rom; kontor- og undervisningsmiljøer, barnehager, flerbruksrom, kantiner og generelt rom med mye støy.

Montasje. Platene monteres i tak med wireoppheng. Oppheng består av spiralskrue, wire og festekrok.  Platene passer ikke inn i tradisjonelt T-system

Kanttyper. Kant A

Størrelser. Standardstørrelse og farge på lager. Spesialstørrelser og farger kan bestilles.

Farger. Nærmeste fargekode for hvit er NCS 0502-Y. Matt svart (Eira svart overflate) kan bestilles. Andre spesialfarger kan bestilles (minimum kvantum er 100 m2)

Brannklasse. A2-s1,d0, i hht EN 13501-1

Produktet er M1 sertifisert. Dette betyr at produktet er testet og innfrir de strengeste internasjonale krav til utslipp og ikke bruk av giftige bestanddeler. Det er egne krav til akustikk produkter som skal innfris for å få M1 sertifikat.

EPD (Environmental Product Declaration). Produktet har fullført LCA (Life Cycle Assessment) rapporten og mottatt EPD (Environmental Product Declaration) sertifikat.

Rengjøring og vedlikehold
Platen har en overflate som tillater lett støvtørking. Dersom platen overmales vil den miste sine lyddempende egenskaper.

Tilleggsinformasjon

Størrelse (mm)

600 x 1200

Farge

Datablad og dokumentasjon

Norsk:

Dansk:

Engelsk:

Akustikk

Platen er klassifisert som klasse A

Absorbsjonstesten er foretatt i hht ISO 354:2003 uten luft bak platene.
NRC = 0,90. Absorbsjonskoeffisienten (αw) er beregnet til 0,90 i henhold til ISO 11654.

Montering

Platene monteres i tak med oppheng som består av spiralskrue, wire og festekrok, oppheng kjøpes separat. Platene passer ikke inn i tradisjonelt T-system.

Montasjeveiledning flåte og baffel