Loke™ 40mm Lyddempende flåte

kr 1 ,190.00kr 1 ,548.00 pr. m² ink.mva

Flåte med særdeles god lydabsorbsjon. Lyddemping, klasse A.  Platen er 40 mm tykk. Monteres med wire i tak.

Pris pr. eske.

 

Antall m2 (kvm)
Totalpris

Varenummer: I/A Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Utviklet spesielt med tanke på montasje nedhengt fra taket (med wire) eller limt på vegg eller tak. Platen har en finstrukturert overflate og har også coating/belegg på overflaten som gjør den lettere å vedlikeholde samt gir den lang levetid i forhold til mer tradisjonelle absorbenter i markedet. Den har en særdeles god lydabsorbsjon og er meget lyddempende. Den er derfor meget velegnet til å dempe etterklang og støy i alle typer arealer for eksempel åpne landskap med stor takhøyde, kontor og undervisningsmiljøer, barnehager og rom med mye støy.

Montasje. Platene monteres i tak med wireoppheng. Oppheng består av spiralskrue, wire og festekrok.  Platene passer ikke inn i tradisjonelt T-system

Kanttyper. Kant B

Størrelser. Standardstørrelser  og farger på lager. Alle våre absorbenter kan også bruker som flåter da de har malte og pene kanter. Spesialstørrelser og farger kan bestilles.

Farge. Hvit, nærmeste fargekode NCS 0502-Y. Spesialproduksjon av egen fargekode kan bestilles (minimum 100 m2).

Brannklasse. A2-s1,d0, i hht EN 13501-1

Produktet er M1 sertifisert. Dette betyr at produktet er testet og innfrir de strengeste internasjonale krav til utslipp og ikke bruk av giftige bestanddeler. Det er egne krav til akustikk produkter som skal innfris for å få M1 sertifikat.

EPD (Environmental Product Declaration). Produktet har fullført LCA (Life Cycle Assessment) rapporten og mottatt EPD (Environmental Product Declaration) sertifikat.

Rengjøring og vedlikehold
Platen har en overflate som tillater støvtørking og forsiktig vask med en lett fuktig klut. Dersom platen overmales vil den miste sine egenskaper.

 

 

Tilleggsinformasjon

Størrelse (mm)

1000 x 1200, 1200 x 2400

Datablad og dokumentasjon

Norsk

Dansk

Engelsk:

Akustikk

Platen er klassifisert som klasse A

Absorbsjonstesten er foretatt i hht ISO 354:2003 uten luft bak platene. NRC = 0,90.
Absorbsjonskoeffisienten (αw) er beregnet til 0,90 i henhold til ISO 11654.

Montering

Platene monteres i tak med oppheng som består av spiralskrue, wire og festekrok, oppheng kjøpes separat. Platene passer ikke inn i tradisjonelt T-system.

Montasjeveiledning flåte og baffel

Platene kan også limes direkte i tak og på vegg;
Montasjeveiledning opplimt

Informasjon om lyddemping ved oppliming av lydabsorberende og lydblokkerende plater