Loke™ Oval lyddempende flåte 40mm

kr 2 ,049.00 - kr 2 ,400.00 pr. m² ink.mva

Flåte. Særdeles god lydabsorbsjon – lyddemping, klasse A.  Platen er 1100x2100mm og 40 mm tykk. Kan monteres med oppheng  i tak eller limes direkte på vegg/tak.

 

Antall m2 (kvm)
Totalpris

Varenummer: 86009 Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Oval lyddempende plate med struktur overflate.

Platen er utviklet spesielt med tanke på montasje nedhengt fra taket eller eventuelt limt på vegg eller tak. Platen har en finstrukturert overflate på alle sider. Den har en særdeles god lydabsorbsjon og er meget lyddempende. Den er derfor meget velegnet til å dempe etterklang og støy i alle typer arealer for eksempel kontorog undervisningsmiljøer, barnehager og rom med mye støy.

Montasje. Platene monteres i tak med wireoppheng. Oppheng består av spiralskrue, wire og festekrok.  Kan også limes på vegg eller tak. Platene passer ikke inn i tradisjonelt T-system

Kanttyper. Kant A

Størrelse. 1100x2100x40mm.

Standardstørrelser  og farger på lager. Spesialstørrelser og farger kan bestilles.

Farge. Hvit, nærmeste fargekode NCS 0502-Y og Mørk Grå, fargekode NCS S 7005-G80Y / RAL 7039 Quarzgrau. Absorbenten kan påprintes annen farge eller design/bilde. Spesialproduksjon av egen fargekode kan bestilles (minimum 100 m2). Spotter / belysning kan ettermonteres.

Brannklasse. A2-s1,d0, i hht EN 13501-1

Produktet er M1 sertifisert. Dette betyr at produktet er testet og innfrir de strengeste internasjonale krav til utslipp og ikke bruk av giftige bestanddeler. Det er egne krav til akustikk produkter som skal innfris for å få M1 sertifikat.

EPD (Environmental Product Declaration). Produktet har fullført LCA (Life Cycle Assessment) rapporten og mottatt EPD (Environmental Product Declaration) sertifikat.

Rengjøring og vedlikehold
Platen har en overflate som tillater lett støvtørking. Dersom platen overmales vil den miste sine lyddempende egenskaper.

 

Tilleggsinformasjon

Farge

,

Datablad og dokumentasjon

Norsk:

Dansk:

Engelsk:

Akustikk

Platen er klassifisert som klasse A

Absorbsjonstesten er foretatt i hht ISO 354:2003 uten luft bak platene.
NRC = 0,90. Absorbsjonskoeffisienten (αw) er beregnet til 0,90 i henhold til ISO 11654.

Montering

Platene monteres i tak med oppheng som består av spiralskrue, wire og festekrok, oppheng kjøpes separat. Platene passer ikke inn i tradisjonelt T-system.

Montasjeveiledning flåte og baffel

Platene kan også limes direkte i tak og på vegg;
Montasjeveiledning opplimt

Informasjon om lyddemping ved oppliming av lydabsorberende og lydblokkerende plater