Frigg™ Hex 40 mm lyddempende plate

kr 636.00 ink.mva

Dekorative og svært effektive lyddempende absorbenter. 

Lydabsorbentene er trukket med tekstil og kommer i dekorativ heksagon form.
Selges som stk eller i esker a 10 stk. Prisen som er oppgitt er pr. stk.

Størrelse: 600x520x40 mm (0,23 m2)

Beskrivelse

Svært effektive og dekorative lyddempende absorbenter. 

Lydabsorbentene er trukket med tekstil og kommer i dekorativ hexagon form. Overflaten er slagfast og meget robust og er dermed velegnet for bruk i alle typer rom med mange typer aktivitet. For eksempel kan de brukes i møterom, audiorom, lydstudio, gymsaler, barnehager og barnerom. De kan selvsagt også brukes dekorativt i kontorer og boliger.

Frigg Hexagon kommer i fargene: svart, grå og koksgrå eller med printet farge/motiv.

Størrelse: 600x520x40 mm (0,23 m2)

Selges som stk eller i esker a 10 stk.

 

Veggabsorbenter produsert av glassull og brannhemmende tekstil.
Produsert og testet i hht EN 13964: 2014.

Platenes kjerne består av glassull med en densitet på 100 kg/m3. Den synlige overflaten er belagt med innfarget tekstil. Baksiden er belagt med transparent fiberduk. Kantene er under tekstilet forseglet med vannbasert kalklim. Platen er 40 mm tykk.

Brannsikkerhet. Platene er ikke brennbare. Tekstilet på overflaten er brannklasse C. Kjernen er brannklasse A2. Begge i hht EN 13823.

Slagfast. Absorbenten er testet til slagfast i klasse 1A i hht EN13964, annex D og DIN 18032:2018-11. Dette er best mulig for denne typen produkt/materiale

Produktet er M1 sertifisert. Dette betyr at produktet er testet og innfrir de strengeste internasjonale krav til utslipp og ikke bruk av giftige bestanddeler. Det er egne krav til akustikk produkter som skal innfris for å få M1 sertifikat

Isolerende egenskaper. Absorbentene har meget god isoleringsevne. Laboratoriet testet i henhold til gjeldende regelverk. Termisk varmeledningsevne / Lambdaverdi = 0,033W/(m·K). Termisk varme motstand = 1,191 (m2·K)/W.

EPD (Environmental Product Declaration). Produktet har fullført LCA (Life Cycle Assessment) rapporten og mottatt EPD (Environmental Product Declaration) sertifikat.

Rengjøring og vedlikehold. Platen har en overflate som tillater støvtørking, støvsuging og forsiktig vask med en lett fuktig klut. Dersom platen overmales vil den miste sine egenskaper

 

 

Tilleggsinformasjon

Farge

, , ,

Datablad og dokumentasjon

Norsk:

Dansk:

English:

Akustikk

Platen er klassifisert som klasse A
Absorbsjonstesten er foretatt i hht ISO 354:2003 uten luft bak platene. NRC = 0,90.
Absorbsjonskoeffisienten (αw) er beregnet til 0,95 i henhold til ISO 11654.

Montering

Festes normalt med montasjelim. Da trenger du 1 patron pr. 2 m2 absorbent. Lim til vegg og skråtak. og lim til tak. Alternativt med opphengsbrakett eller festeskruer.

Montasjeveiledning opplimt
Montasjeveileding skruer
Montasjeveiledning opphengsbrakett

Informasjon om lyddemping ved oppliming av lydabsorberende og lydblokkerende plater.