Loke™ Strong 40mm lyddempende plate

kr 1 ,326.00 pr. m² ink.mva

Absorbenten som motstår røff behandling og er slagsikker.

Særdeles god lydabsorbsjon – lyddemping, klasse A. Platen er 40 mm og utviklet til bruk i spesielt utsatte miljøer. Standardfarger er hvit og grå.

Antall m2 (kvm)
Totalpris

Beskrivelse

Unik absorbent som er utviklet spesielt med tanke på å kunne motstå røff behandling. Absorbenten er kledd med glassfiberduk på de synlige overflatene, og har svært høy overflatestyrke. Dette gjør den meget motstandsdyktig overfor støt og for eksempel ballspill. Absorbenten har en meget god lydabsorbsjon og er meget lyddempende. Velegnet til bruk i spesielt utsatte miljøer som for eksempel skoler, ungdomsklubber, barnehager, offentlige bygninger, parkeringsanlegg etc.

Absorbentens kjerne består av komprimert glassull. De synlige overflatene er belagt med innfarget glassfiberduk, denne er også ført rundt sidene og festet på baksiden av platen. Dette for å unngå at den flosser opp og blir ødelagt. Baksiden er belagt med transparent fiberduk. Kantene er grundig forseglet.

Platen monteres/limes direkte i tak eller vegg. Festes med lim. Du trenger 1 patron til 2 m2 absorbent.

Størrelser. Standardstørrelser  og farger på lager. Spesialstørrelser og fargen svartgrå (matt svart) kan bestilles.

Farger. Absorbenten har standardfarger hvit, lys grå og svartgrå. Nærmeste fargekode for lys grå er RAL 7038, nærmeste fargekode for hvit er RAL 9003 og for svart grå RAL 7021.

Brannklasse. Absorbenten komplett: A2-s2, d0 i hht EN 13501-1. Overflate duk: A2-s2, d0 i hht. EN 13501-1. Glassullkjernen: A2-s1, d0 ref. EN 13501-1.

Produktet er slagfast. Absorbenten er testet til slagfast i klasse 1A i hht EN13964, annex D og DIN 18032:2018-11. Dette er best mulig for denne typen produkt/materiale.

Produktet er M1 sertifisert
Dette betyr at produktet er testet og innfrir de strengeste internasjonale krav til utslipp og ikke bruk av giftige bestanddeler. Det er egne krav til akustikk produkter som skal innfris for å få M1 sertifikat.

Isolerende egenskaper. Absorbentene har meget god isoleringsevne. Laboratoriet testet i henhold til gjeldende regelverk. Termisk varmeledningsevne / Lambdaverdi = 0,033W/(m·K). Termisk varme motstand = 1,191 (m2·K)/W.

EPD (Environmental Product Declaration). Produktet har fullført LCA (Life Cycle Assessment) rapporten og mottatt EPD (Environmental Product Declaration) sertifikat.

Rengjøring og vedlikehold. Platen har en overflate som tillater støvtørking, støvsuging og forsiktig vask med en lett fuktig klut. Dersom platen overmales vil den miste sine egenskaper.

 

Tilleggsinformasjon

Farge

,

Størrelse (mm)

600 x 600, 600 x 1200

Datablad og dokumentasjon

Norsk:

Dansk:

Engelsk:

Akustikk

Platen er klassifisert som klasse A.

Absorbsjonstesten er foretatt i hht ISO 354:2003 uten luft bak platene. NRC = 0,90.
Absorbsjonskoeffisienten (αw) er beregnet til 0,95 i henhold til ISO 11654.

Lydisolasjon: Rw = 12 dB i hht ISO 717-1:2003

Montering

Festes normalt med montasjelim. Da trenger du 1 patron pr. 2 m2 absorbent. Lim til tak  og Lim til vegg og skråtak. Alternativt med opphengsbrakett eller festeskruer.

Montasjeveiledning opplimt
Montasjeveileding skruer
Montasjeveiledning opphengsbrakett

Informasjon om lyddemping ved oppliming av lydabsorberende og lydblokkerende plater.