Loke™ 15mm Hygiene Himlingsplate lyddempende

kr 535.00 pr. m² ink.mva

Hygiene plate. Særdeles god lydabsorbsjon. Lyddemping, klasse A.  15 mm absorbent til systemhimling for optimal akustisk løsning.

Lydabsorbent. A+E kant.
E-kant er skaffevare.

Ved større bestillinger, be om tilbud.

Antall m2 (kvm)
Totalpris

Beskrivelse

Platene egner seg utmerket til bruk i kjøkken, dusjer, garderober og andre belastede arealer. Platene har utmerkede lydabsorbsjons- og lysrefleksjonsegenskaper, og er derfor et klasse A-produkt. Platene kommer i forskjellige formater. Platene er antibakterielle, og soppdrepende. Overflaten på platen er vanntett, og tåler derfor vask og fuktige miljøer.

Farge. Nærmeste fargekode er NCS S0502-Y. Lysrefleksjon er 83%. Platene fås i kantutforming A og E (E-kant på bestilling). Spesialfarger kan bestilles (minimum kvantum er 100 m2)

Brannklasse. A2-s1,d0, i hht EN 13501-1

Fuktbestandighet. Platen er formstabil ved en relativ luftfuktighet opptil 90% og en temperatur på 40°C.

Antibakteriell. Platen har kanter og overflate som er behandlet for å eliminere bakterier og sopp/mugg. Motstandsdyktighet mot sopp og mugg er testet i hht ASTM G 21-13.
Motstandsdyktighet mot Escherichia Coli og Staphylococcus er testet i hht ASTM E 2149-2013a. Motstandsdyktighet mot Staphylococcus Aureus ATCC 6538P, Escherichia Coli ATCC 8739 er testet i hht ISO 22196:2011. Vannbasert lim som fester platens bestanddeler individuelt er behandlet på samme måte.

Rengjøring og vedlikehold. Hygiene overflate. Platens synlige overflate og kanter er belagt med vannfast maling og platen kan derfor vaskes med vanlig husholdningsvaskemiddel på disse sidene. Etter vask vil platen etter tørketid fremstå ren. Dersom platen overmales vil den miste sine egenskaper.

Produktet er M1 sertifisert. Dette betyr at produktet er testet og innfrir de strengeste internasjonale krav til utslipp og ikke bruk av giftige bestanddeler. Det er egne krav til akustikk produkter som skal innfris for å få M1 sertifikat.

EPD (Environmental Product Declaration). Produktet har fullført LCA (Life Cycle Assessment) rapporten og mottatt EPD (Environmental Product Declaration) sertifikat.

Tilleggsinformasjon

Størrelse (mm)

593 x 593, 593 x 1193

Datablad og dokumentasjon

Norsk:

Dansk:

Engelsk:

Akustikk

Absorbsjonstesten er foretatt ihht ISO 354. Platen er klassifisert som klasse A, og absorbsjonskoeffisienten (αw) er beregnet til 0,95 i henhold til ISO 11654.

Montering

For montering er det nødvendig å bruke et HIMLINGSSYSTEM.