Dekorativ lyddemping av Tyrilitunets nye flerbrukshall

IMG_2117-min

Tyrilistiftelsen åpnet hallen på Mesnali i 2019 og er et fantastisk tilskudd i behandlingen av personer med rusmiddelavhengighet. Hallen er på hele 350 m² og blir brukt til mange ulike aktiviteter som sport, konserter, samlinger med opptil 250 personer.

Det er alltid en utfordring å få god og effektiv lyddemping i store haller med god takhøyde. Samtidig må platene være støtsikre og ha lang levetid. Tyrilistiftelsen ønsket også at vi utformet løsningen med dekorative lyddempende bilder. Valget ble våre egenproduserte produkter: LokeTMStrong hvite absorbenter som er meget effektive lyddempere (klasse A) og slagfaste med lang holdbarhet og enkle å vedlikeholde. Som et resultat av en intern fotokonkurranse valgte Tyrilistiftelsen ut 11 vinnerbilder som ble trykket på store hvite FriggTM40 mm tekstilabsorbenter. Platene er også støtsikre og har effektiv lyddemping (klasse A). Du kan lese mer om Akustikkbilder her.

Resultatet er bra akustikk i hallen, effektiv og god lyddemping, absorbenter som tåler en trøkk og samtidig ser det flott ut. Det blir fint å snart kunne samle alle de flotta folka til aktiviteter og gode opplevelser.

Vi takker for et meningsfullt oppdrag og er takknemlig for muligheten til å gjøre den nye storstuen, Tyrilihallen, til et bedre sted å være.