Sjekk ut nyheten Yggdrasil™ – perforerte lyddempende trepaneler

Hjemmsiden Kampanje Yggdrasil 2

Utviklet og produsert i Norge

Etterspørselen etter effektiv lyddemping i nye og gamle gymsaler, idrettshaller, flerbrukshaller og andre utsatte områder har økt betraktelig de siste årene. Vi har derfor utviklet og produsert et helt nytt produkt; YggdrasilTM.

Resultatet er pene, lyse og solide gymsaler med eksepsjonell akustikk! Slik kan barn og unge være i fysisk aktivitet og lage masse lyd, samtidig som også lærere og trenere kan gå hjem fra jobb uten hodepine!

Løsningen er utviklet spesielt med tanke på montasje direkte på vegg. Men kan også monteres i tak.

Det inngår flere komponenter i løsningen. En 40mm tykk absorbent (lydklasse A) med høy densitet monteres innerst og deretter en perforert plate som monteres utenpå absorbenten. Løsningen er meget solid og motstår tøff behandling og er dermed velegnet for bruk i for eksempel idrettshaller.

Platen fås med en tradisjonell eik, bjørk eller ask laminert overflate. Løsningen har en god lydabsorbsjon og er meget lyddempende. Den er derfor velegnet til de fleste rom og arealer der det er mye etterklang og støy.

Pris på forepørsel, ta kontakt på telefon +47 902 38 611 eller send e-post til post@akustikksenter.no

«Vi har utviklet og produserer kanskje Norges råeste løsning for lyddemping i utsatte områder»

Løsningen er testet til lydklasse B
Produktet er brannbehandlet for å innfri minst brannklasse B
Gjenbruksvennlige materialer
Allergivennlige løsninger

Materiale, utførelse og farger

Kjernemateriale i absorbenten er komprimert glassull kledd med en akustikk duk i svart, hvit eller grå. Velg mellom absorbenter: LokeTM hvit eller grå, eller EiraTM svart. Trepanelet er av MDF (trefiber plate) med eik, bjørk eller ask overflate. Platen kan også leveres i mange RAL farger som spesial bestilling.

Akustikk

Løsningen er klassifisert som lydklasse B. Absorbsjonstesten er foretatt uten luft bak platene. NRC = 0,85 (noise reduction coefficient) klasse B.  αw = 0,80 (Absorbsjonsfaktoren) er klasse B. Trepaneler uten absorbsjon på baksiden er klassifsert i lydklasse D.

Brannklasse

Løsningen samlet er brannklasse B-s1-2, d0, i hht EN 13823 og EN13501-1. Hver for seg er panelet brannklasse B-s1-d0 og absorbenten er brannklasse A2.

Miljø og inneklima

Produktet er laget av trematerialer som er FSC eller PEFC sertifisert (bærekraftig skogbruk). Absorbenten er M1 sertifisert dvs. den inneholder ikke giftige stoffer og avgir ikke skadelige emisjoner.

Rengjøring

Støvsuging med mykt børstehode og tørk med fuktig klut etter behov. Etter vask, tørk over med en tørr, myk klut.

Send oss en forespørsel

[contact-form-7 id=”4182″ title=”Skjema for forespørsel_kampanje”]