Effektiv lydregulering av konferanse og møterom

papirfly 1

«Ønsker dere et godt nytt år, og takker igjen for godt samarbeide, og et ypperlig resultat; både med hvordan mosaikk veggene ble seende ut og effekten av produktene dere anbefalte og jeg kjøpte – en helt ny verden i møteroms bruken. Alle skryter over hvor bra det er blitt, og nå brukes alle møterom flittig – ikke slik som før hvor spesielt “Fjord” nesten ble unngått pga. dårlige lydforhold.

Stjerne i boka til meg for å velge riktig leverandør.»


? David

Før: rommet består av mye harde flater, gips og glass og noen få perforerte gipsplater i taket (som ikke tilfredsstiller dagens krav til lyddemping).  Teppeflis på gulvet og ellers ordinære møteroms møbler, monitor og audioanlegg for konferanse og presentasjoner.

Etter: det ble gjennomført Akustikk lydmåling og befaring av rommene og beregnet hvor mye absorbsjon som var nødvendig, type absorbent og plassering. Design og utseende er også viktig, og det ble utarbeidet et forslag med mosaikk med kun hvite tekstilabsorbenter av meget høy kvalitet og finish. Absorbentene er 40 og 25 mm tykke og i ulike størrelser. Dette ble satt sammen som en slags mosaikk og med riktig antall m2 i det enkelte rom. Resultatet ble meget bra, både lydmessig og estetisk. Lydregulering med våre egne absorbent FriggTM40 og 25 mm med tekstiloverflate.

Kunde:

David Skjærpe – Operations
www.papirfly.no