Spise ute i Stavanger i sommer?

Hovedbilde forslag tilpasset copy

Sommeren er i anmarsj, og hva er ikke bedre enn å bruke lange sommerkvelder rundt bordet med gode venner?

Stavanger har mange restauranter fra hele verden. For at restaurantopplevelsen skal være god, er det et par ting som må være på plass. Ikke nok med at maten må være av høy kvalitet, men atmosfæren må også være god. Her spiller lydforholdene i lokalet en viktig rolle. Gode lydforhold kan være avgjørende for om gjestene kommer tilbake til restauranten.

“Norsk Akustikksenter har levert lyddemping til oss ved to anledninger. Vi er veldig fornøyd med både rådgivning og utførelse. Med deres hjelp har vi fått lydklasse A i vår restaurant, noe som er med på å bidra til en bra atmosfære for våre gjester, samt et godt og behagelig arbeidsmiljø for våre ansatte”

 – Tore Landa Erevik, eier og daglig leder på Yips

Her er et utvalg av fantastiske spisesteder som vi har hjulpet med å få god lyd og akustikk. Bon Appétit!

Enso  
Sabi Enso drives av Michelin kokken Roger Asakil Joya. Han er også en av grunnleggerne av Sabi Sushi, men nå skaper han unike restaurantopplevelser på Enso.

YIPS
Her diskes det opp friske råvarer du kan dele med venner og familie. Bli fristet av bao buns og dumplings fra den østlige paletten.

K2
Ekteparet Elisabeth Kress og Ola Klepp serverer lokal mat og drikke av høy kvalitet i Pedersgata. Her består menyen av sesongbaserte råvarer og drikkevarer produsert på Hillevåg og Storhaug.

Sabi Omakase
Michelin- restauranten er basert på ordet Omakase, som betyr «jeg stoler på deg». Roger Joya er også medeier i Sabi. Omakase tar deg med på en visuell reise, hvor mat av høyeste kvalitet lages rett foran deg.

Bellies
Bellies styrer menyen etter årstidene, og har fokus på ferske råvarer og fermentering. Stikk innom restauranten på en lørdag formiddag for å nyte god mat paret sammen med bobler i glasset! 

NB Sørensen
Dette er en restaurant med mye historie i veggene, og et sted å gå om du ønsker et godt måltid parert med en god flaske vin. Den sentrale beliggenheten midt i Vågen gjør det lett å finne fram.

Villa 22
Et steinkast fra NB Sørensen kan du oppleve italienske smaker hos Villa 22. Den hyggelige atmosfæren kombinert med italienske mattradisjoner gjør at du kan drømme deg bort til varmere strøk midt i Vågen.

Trenger du hjelp til å få et lokale med god lyd, slik at gjestene dine kan snakke rolig sammen, hygge seg og komme tilbake? Ta kontakt!

Et godt eksempel på en komplett lyddemping er hos Roger Asakil Joya på Sabi Enso. Det er spesielt viktig for totalopplevelsen i denne type restaurant, spesielt i Omakase Bar, at akustikken er god og det er lav etterklang og generell lavt støynivå. Nå kan alle gjestene høre hva Roger forteller og det utgjør hele forskjellen. Det er gjort ulike lyddempende tiltak i hele restauranten

Unik lyddemping med en kombinasjon av lyddempende – sirkler i taket, -plater i taket, – spesiallagde spiler og Akustikkgardin som skjermer også visuelt.

Restaurant K2 i Pedersgaten i Stavanger