Balder™ 40mm Himlingsplate lyddempende

kr 785.00 pr. m² ink.mva

Særdeles god lydabsorbsjon. Lyddemping, klasse A.  40 mm absorbent til systemhimling for optimal akustisk løsning.

Produktet har utmerkede lydabsorbsjons- og lysrefleksjonsegenskaper

Lydabsorbent. A kant.

Ved større bestillinger, be om tilbud.

Antall m2 (kvm)
Totalpris

Beskrivelse

Himlingsplate utviklet spesielt med tanke på montasje i T-system med 200 mm luft over. Kan også limes/festes på veggen der det ikke er plass til tradisjonelt opphengssystem.

Kant: A (rett kant)

Platen har en tradisjonell strukturert overflate med spesielt forseggjort kant forsegling.  Platen har en særdeles god lydabsorbsjon og er meget lyddempende. Platen har også coating/belegg på overflaten som gjør den lettere å vedlikeholde samt gir den lang levetid i forhold til mer tradisjonelle absorbenter i markedet. Med høy lysrefleksjon er den derfor meget velegnet til de fleste typer rom; i eneboliger, lyd-studio, kontor- og undervisningsmiljøer, barnehager, flerbruksrom, kantiner og generelt rom med mye støy.

Farge. Nærmeste fargekode er NCS S0502-Y. Lysrefleksjon er 84%. Platene fås i kantutforming A. Spesialfarger kan bestilles (minimum kvantum er 100 m2)

Brannklasse. A2-s1,d0, i hht EN 13501-1

Produktet er M1 sertifisert. Dette betyr at produktet er testet og innfrir de strengeste internasjonale krav til utslipp og ikke bruk av giftige bestanddeler. Det er egne krav til akustikk produkter som skal innfris for å få M1 sertifikat.

EPD (Environmental Product Declaration). Produktet har fullført LCA (Life Cycle Assessment) rapporten og mottatt EPD (Environmental Product Declaration) sertifikat.

Rengjøring og vedlikehold. Platen har en overflate som tillater støvtørking, støvsuging og forsiktig vask med en lett fuktig klut. Dersom platen overmales vil den miste sine egenskaper.

 

Tilleggsinformasjon

Størrelse (mm)

592 x 592, 592 x 1192

Datablad og dokumentasjon

Norsk

Dansk:

Engelsk:

Akustikk

Platen er klassifisert som klasse A

Absorbsjonstesten er foretatt i hht ISO 354:2003 med 200mm luft bak platene.
NRC = 0,95. Absorbsjonskoeffisienten (αw) er beregnet til 1,00 i henhold til ISO 11654.

Montasje

For montering er det nødvendig å bruke et HIMLINGSSYSTEM.