Loke™ Oval lyddempende flåte hvit 40mm

kr 2 090 eks.mva

Pris pr pakke på 1 stk, 1,82 m².

Platen er utviklet spesielt med tanke på montasje hengende ned fra tak med wire. Platen har en særdeles god lydabsorbsjon og er meget lyddempende, klasse A.

Varenummer: 86009 Kategori:

Beskrivelse

Platen er utviklet spesielt med tanke på montasje hengende ned fra tak med wire. Platen har en tradisjonell strukturert overflate med spesielt forseggjort kant forsegling.  Platen har en særdeles god lydabsorbsjon og er meget lyddempende. Platen har også coating/belegg på overflaten som gjør den lettere å vedlikeholde samt gir den lang levetid i forhold til mer tradisjonelle absorbenter i markedet.

Akustikk
Den er særdeles god til å absorbere lyd og er derfor meget velegnet til å redusere etterklang (ekko) i alle typer av lokaler. Den har i tillegg høy lysrefleksjon (ca 84%) er derfor meget velegnet til kontorer, åpne landsskap, møterom, private rom og undervisningsmiljøer, barnehager og generelt rom med mye støy.

Farge, trykk og oppheng
Standardfarge er hvit. Den kan påprintes annen farge eller design/bilde. Spesialproduksjon av egen fargekode kan bestilles (minimum m2). Spotter / belysning kan ettermonteres. Oppheng med stålwire.

Dimensjon
Lengde 210 cm, bredde 110 cm, tykkelse 4 cm. I hht CE13964:2014.

Datablad Flåte. Loke 40 mm

DOP erklæring: Dop Nr.003-CPR-29-03-2017

Til dette produktet trenger du også: