Loke™Oval lyddempende flåte 40mm

kr 2 299kr 2 662 eks.mva

Pris pr pakke på 1 stk, 1,82 m².

Platen er utviklet spesielt med tanke på montasje hengende ned fra tak med wire. Platen har en særdeles god lydabsorbsjon og er meget lyddempende, klasse A.

Nullstill
Varenummer: 86009 Kategori:

Beskrivelse

Platen er utviklet spesielt med tanke på montasje hengende ned fra tak med wire. Men kan også direktemonteres med lim/skruer i tak eller på vegg. Platen har en tradisjonell strukturert overflate med spesielt forseggjort kant forsegling.  Platen har en særdeles god lydabsorbsjon og er meget lyddempende. Platen har også coating/belegg på overflaten som gjør den lettere å vedlikeholde samt gir den lang levetid i forhold til mer tradisjonelle absorbenter i markedet.

Akustikk

Den er særdeles god til å absorbere lyd og er derfor meget velegnet til å redusere etterklang (ekko) i alle typer av lokaler. Den har i tillegg høy lysrefleksjon (ca 84%) er derfor meget velegnet til kontorer, åpne landsskap, møterom, private rom og undervisningsmiljøer, barnehager og generelt rom med mye støy.

Platen er klassifisert som klasse A. Absorbsjonstesten er foretatt i hht. ISO 354:2003 uten luft bak platene. NRC = 0,90.

Farge, trykk og oppheng
Lagerførte farger er hvit og Mørk Grå (fargekode: NCS S 7005-G80Y / RAL 7039 Quarzgrau). Absorbenten kan påprintes annen farge eller design/bilde. Spesialproduksjon av egen fargekode kan bestilles (minimum 100 m2). Spotter / belysning kan ettermonteres. Oppheng med stålwire.

Dimensjon
Lengde 210 cm, bredde 110 cm, tykkelse 4 cm. I hht CE13964:2014.

Last ned Datablad Flåte. Loke 40 mm

Last ned  DoP Erklæring 2020

Tilleggsinformasjon

Farge

Hvit, Mørk Grå

Til dette produktet trenger du også: