Loke™Oval lyddempende flåte 40mm

kr 2 584kr 2 992 eks.mva

Pris pr pakke på 1 stk, 1,82 m².

Platen er utviklet spesielt med tanke på montasje hengende ned fra tak med wire. Platen har en særdeles god lydabsorbsjon og er meget lyddempende, klasse A.

Nullstill
Varenummer: 86009 Kategori:

Beskrivelse

Platen er utviklet spesielt med tanke på montasje hengende ned fra tak med wire. Men kan også direktemonteres med lim/skruer i tak eller på vegg. Platen har en tradisjonell strukturert overflate med spesielt forseggjort kant forsegling.  Platen har en særdeles god lydabsorbsjon og er meget lyddempende. Platen har også coating/belegg på overflaten som gjør den lettere å vedlikeholde samt gir den lang levetid i forhold til mer tradisjonelle absorbenter i markedet.

Akustikk

Den er særdeles god til å absorbere lyd og er derfor meget velegnet til å redusere etterklang (ekko) i alle typer av lokaler. Den har i tillegg høy lysrefleksjon (ca 84%) er derfor meget velegnet til kontorer, åpne landsskap, møterom, private rom og undervisningsmiljøer, barnehager og generelt rom med mye støy.

Platen er klassifisert som klasse A. Absorbsjonstesten er foretatt i hht. ISO 354:2003 uten luft bak platene. NRC = 0,90.

Farge, trykk og oppheng
Lagerførte farger er hvit og Mørk Grå (fargekode: NCS S 7005-G80Y / RAL 7039 Quarzgrau). Absorbenten kan påprintes annen farge eller design/bilde. Spesialproduksjon av egen fargekode kan bestilles (minimum 100 m2). Spotter / belysning kan ettermonteres. Oppheng med stålwire.

Dimensjon
Lengde 210 cm, bredde 110 cm, tykkelse 4 cm. I hht CE13964:2014.

Produktet er M1 sertifisert
Dette betyr at produktet er testet og innfrir de strengeste internasjonale krav til utslipp og ikke bruk av giftige bestanddeler. Det er egne krav til akustikk produkter som skal innfris for å få M1 sertifikat.

Last ned Datablad Loke 40 Flåte

Last ned  DoP Erklæring 2020

Tilleggsinformasjon

Farge

Hvit, Mørk Grå

Til dette produktet trenger du også: