Vår produksjon + din fantasi = sant

SPESIALISERT LYDDEMPING

Vi har ekspertisen du trenger

Spesialproduksjon

IMG_20191128_101213 copy

Har du en idé til en kul absorbent? Trenger du en spesiell størrelse, farge, form eller tekstil? Vi har egen produksjon og kan levere unike løsninger.

Vi har i årevis utviklet og produsert produkter tilpasset det nordiske markedet.

Våre produkter er blant de aller beste på markedet og tilfredsstiller de strengeste krav til miljø og ytelse. Både absorbenter, t-system og diverse smarte festeanordninger. Gjennom tett samarbeid med kunder og partnere utvikler og produserer vi i dag noen av markedets beste absorbenter. Absorbentene er klasse A og tilpasset de strengeste krav til kvalitet og finish. Vi har produkter for de fleste typer bygg og lydmessige utfordringer, og kan levere spesialabsorbenter i tilpassede størrelser, design og farger. Vi går ikke på kompromiss med kvalitet og leveranse.

Muligheter

WeChat Image_20181008111524

Valgfri farge

Folieabsorbentene våre; 15 og 40 mm til systemhimling eller 40mm for direkte oppliming, flåter og baffler som henger fritt kan produseres i valgfri NCS farge.

Minimumsbestilling 100 m²

IMG_5593

Størrelse & form

Vi kan produsere spesialstørrelser eller en unik form og løsning etter din forespørsel. CNC maskiner og CAD software m.m gjør at vi kan produsere unike former og løsninger med lyddemping klasse A.

Maks størrelse på absorbentene er 1200x2700mm.

20180123_151556

Tekstil

Standardfarger er i sortimentet. Det er et utvalg av farger som er lyd – og branntestet i hht. CE regulativet.

Ønsker du andre tekstiler og farger, kan det la seg ordne, men det kan være en lengre prosess pga. testing og også høyere kostnad. Ønsker du å trekke egne tekstiler over våre absorbenter anbefaler vi at det er naturmaterialer som «luften = lyden» kommer igjennom. Vi garanterer ikke for lydabsorbsjon og brannsikkerhet ved eget valgt tekstil. 

Barnehage trykk1 (2)

Trykk på akustikkduk

Ønsker du å kle et større felt med absorbenter med eget trykk på akustikkduk? Vi kan produsere store akustikkduker med valgfritt motiv.

På denne måten kan store områder kles med absorbenter med trykk på, uten skjøter.

Spesialsenter for lydregulering

Vi er Norges eneste spesialsenter for lydregulering som har utviklet et system for måling og kartlegging, beregning av hvor mye du trenger, frem til gjennomført og kontrollmålt løsning.

Alle våre beregninger og målinger er basert på standarden NS8175:2019 – Lyd i bygninger og NS8178:2014 (musikk og øvingsrom). Merk at standarden fra 2012 fortsatt gjelder etter byggeteknisk forskrift, TEK 17. Lyddempende produkter som anbefales vil være i henhold til CE 13964:2014 eller tilsvarende.

Vi kan hjelpe deg med alt av akustiske løsninger i og med at vi har vår egen produksjon. Ta kontakt  så finner vi en løsning på hva akkurat du trenger.