Skoler og barnehager

leveranse 2

Vi leverer i hele Norden
Kjøp over 10000 i nettbutikken gir gratis frakt i Norge

leverer til alle

Vi hjelper bedrifter, offentlige og private kunder

ta kontakt

Ta kontakt så hjelper vi deg

Lyddemping bidrar til en bedre hverdag for barn og unge, det er også nødvendig for å forebygge langvarige hørselskader som kan ha implikasjoner senere i livet. 1 av 6 barn går ut av barnehagen med svekket hørsel eller øresus. Det er også viktig med lyddemping for å ta vare på de ansattes hørsel, 1 av 3 barnehageansatte utvikler tinnitus.

Typiske plager

Typiske plager ved vedvarende støy: konsentrasjonsvansker, hodepine, stress som blant annet gir skulder- og nakkesmerter, søvnproblemer, utbrenthet, aggresjon

Hva gjør du nå?

Vi vet at dette mange opplever akustikk problemer, men uten å vite hvordan det løses. De fleste som har problemer med støy og etterklang trenger rett og slett å montere en del «absorbenter» dvs plater som absorberer lydbølgene i rommet. De monteres normalt enten i taket eller på veggen. Se referanseprosjekter. 

Produkter

Direkte opplimte absorbenter til vegg og tak

Flåter og Baffler

48062804_1355445084592377_8797985088445874176_n

Akustikkbilder: Lyddempende plater med

Ønsker dere lyddempende bilder eller dekor er våre akustikkplater meget godt egnet til dette. 

I tillegg til et flott resultat av trykket bilde/dekor får du absorbenter av meget høy kvalitet, som blir endel av den totale lydreguleringen i rommet.

Lydempende skillevegg og bordskjermer

Himlingsplater til systemhimling

Montasje og feste

Spesialsenter for lydregulering

Vi er Norges eneste spesialsenter for lydregulering som har utviklet et system for måling og kartlegging, beregning av hvor mye du trenger, frem til gjennomført og kontrollmålt løsning.

Alle våre beregninger og målinger er basert på standarden NS8175:2019 – Lyd i bygninger og NS8178:2014 (musikk og øvingsrom). Merk at standarden fra 2012 fortsatt gjelder etter byggeteknisk forskrift, TEK 17. Lyddempende produkter som anbefales vil være i henhold til CE 13964:2014 eller tilsvarende.

Vi kan hjelpe deg med alt av akustiske løsninger i og med at vi har vår egen produksjon. Ta kontakt  så finner vi en løsning på hva akkurat du trenger.