Privat bolig

leveranse 2

Vi leverer i hele Norden
Kjøp over 10000 i nettbutikken gir gratis frakt i Norge

leverer til alle

Vi hjelper bedrifter, offentlige og private kunder

ta kontakt

Ta kontakt så hjelper vi deg

Lydemping gir mye bedre innemiljø

Opplever du støy i hjemmet ditt, sliter du med høy lyd og etterklang/ekko? Vi har kanskje markedets mest effektive lyddempende absorbenter til bruk i alt av bygningsmasse, også private boliger.

Hva gjør du nå?

Vi vet at mange opplever akustikkproblemer, uten å vite hvordan dette løses. De fleste som har problemer med støy og etterklang trenger rett og slett å montere en del «absorbenter», d.v.s. plater som absorberer lydbølgene i rommet. De monteres normalt enten i taket eller på veggen. Se eksempler. 

Produkter

Direkte opplimte absorbenter til vegg og tak

Privatbolig: Loke™i tak. Loke™ med trykk i trappeoppgang.

Akustikkbilder: Lyddempende plater med

Ønsker du å ha lyddempende bilder eller dekor på veggene er våre akustikkplater meget godt egnet til dette. 

I tillegg til et flott resultat av trykket bilde/dekor får du absorbenter av meget høy kvalitet, som blir endel av den totale lydreguleringen i rommet.

Flåter og Baffler

Montasje og feste

Spesialsenter for lydregulering

Vi er Norges eneste spesialsenter for lydregulering som har utviklet et system for måling og kartlegging, beregning av hvor mye du trenger, frem til gjennomført og kontrollmålt løsning.

Alle våre beregninger og målinger er basert på standarden NS8175:2019 – Lyd i bygninger og NS8178:2014 (musikk og øvingsrom). Merk at standarden fra 2012 fortsatt gjelder etter byggeteknisk forskrift, TEK 17. Lyddempende produkter som anbefales vil være i henhold til CE 13964:2014 eller tilsvarende.

Vi kan hjelpe deg med alt av akustiske løsninger i og med at vi har vår egen produksjon. Ta kontakt  så finner vi en løsning på hva akkurat du trenger.