Gode akustikkforhold hos Brasserie Blanche

Forside restaurant

Brasserie Blanche nær Bogstadveien i Oslo har vi forbedret akustikkforholdene.

Nå kan gjester og ansatte oppleve nye og gode akustikkforhold mens de nyter et godt fransk måltid eller serverer gjestene. Vi har utbedret akustikkforholdene med vår bestselgende absorbent Loke TM 40 i taket i begge etasjer.

Mange velger å ikke gå ut på restaurant eller cafe på grunn av dårlig akustikk. Ved dårlig akustikk snakker gjestene høyere og høyere og det er gjerne musikk i bakgrunnen som høres som en forstyrrende høy lyd. Istedet for en hyggelig og fin kveld, kan det bli noen slitsomme timer hvor en anstrenger seg for å høre hva de andre gjestene sier rundt bordet. Mange har sår hals og vondt i hodet etter en kveld på restaurant pga de må overdøve hverandre. Og ikke minst de ansatte jobber under forhold som faktisk ikke er lovlige.

Ved å gjøre lydregulerene tiltak i lokalet og få kontroll på akustikken vil du oppleve at du senker skuldrene, slapper av, musikken blir også tydelig som bakgrunnsmusikk, og gjestene kan snakke normalt til hverandre. Og ikke minst, kanskje gjestene blir værende litt lenger – og bestiller litt mer vin.