Hugin™ Akustikk skillevegg

kr 6 285 eks.mva

Akustikk skillevegg med fenomenal lyddemping i høyeste klasse (klasse A). Produsert av glassull og brannhemmende tekstil.

Nullstill
Actual Areal (kvm)
Totalpris
Varenummer: I/A Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Lydabsorberende skillevegg med fenomenal lyddemping i høyeste klasse (klasse A). Produsert av glassull og brannhemmende tekstil. Føres i hvit, svart, lys grå og koksgrå. Veggene er 50mm tykke og står stødig på enkle føtter som er produsert i pulverlakkert stål. Platene har forsterkede kanter og overflaten er meget robust.

En komplett Hugin™Akustikk skillevegg består av 2 Frigg™ plater, 2 stålføtter, 1 toppliste, 1 montasjelim. Prisen på hvert av disse elementene utgjør prisen på skilleveggen. Vi fører Frigg™ plater med tekstiloverflate i mange størrelser og det er derfor mulig å sette sammen vegger i mange varianter. Standardstørrelsene som er avbildet er bredde 120 cm og høyde 150 cm eller bredde 150 cm og høyde 120 cm.

Brannklasse: Baseboard = A2, S1, D0, Tekstil: C, S2, D0

Produktet er M1 sertifisert
Dette betyr at produktet er testet og innfrir de strengeste internasjonale krav til utslipp og ikke bruk av giftige bestanddeler. Det er egne krav til akustikk produkter som skal innfris for å få M1 sertifikat.

Last ned Montasjeveiledning Hugin akustikkvegg

Last nedDatablad Hugin Akustikk skillevegg

Last ned  Dop Erklæring 2020