Loke™ Himlingsplate 15mm lyddempende

kr 331.00 - kr 393.00 pr. m² ink.mva

Særdeles god lydabsorbsjon. Lyddemping, klasse A, til systemhimling for optimal akustisk løsning. Produktet har utmerkede lydabsorbsjons- og lysrefleksjonsegenskaper

Lydabsorbent. A+E kant.
E-kant er skaffevare.

Ved større bestillinger, be om tilbud.

Antall m2 (kvm)
Totalpris

Beskrivelse

Produktet har den tradisjonelle strukturen i overflaten som er karakteristisk for glassullhimlinger.

15 mm absorbent. Produktet har utmerkede lydabsorbsjons- og lysrefleksjonsegenskaper. Derfor er produktet godt egnet for bruk i kontormiljøer, læringsmiljøer, barnehager og rom med svært støyende omgivelser. Kommer i forskjellige formater og kantutforming. Platen har en coating/belegg på overflaten som gjør den lettere å vedlikeholde samt gir den lang levetid i forhold til mer tradisjonelle absorbenter i markedet.

Lydabsorbent. A+E kant.
E-kant er skaffevare.

Ved større bestillinger, be om tilbud.

Farge. Nærmeste fargekode er NCS S0502-Y. Lysrefleksjon er 83%. Platene fås i kantutforming A og E. Spesialfarger kan bestilles (minimum kvantum er 100 m2)

Brannklasse. A2-s1,d0, i hht EN 13501-1

Produktet er M1 sertifisert. Dette betyr at produktet er testet og innfrir de strengeste internasjonale krav til utslipp og ikke bruk av giftige bestanddeler. Det er egne krav til akustikk produkter som skal innfris for å få M1 sertifikat.

EPD (Environmental Product Declaration). Produktet har fullført LCA (Life Cycle Assessment) rapporten og mottatt EPD (Environmental Product Declaration) sertifikat.

Rengjøring og vedlikehold. Platen har en overflate som tillater støvtørking, støvsuging og forsiktig vask med en lett fuktig klut. Dersom platen overmales vil den miste sine egenskaper.

 

Tilleggsinformasjon

Størrelse (mm)

593 x 593, 593 x 1193

Kanttype

,

Datablad og dokumentasjon

Norsk:

Dansk:

Engelsk:

Akustikk

Platen er klassifisert som klasse A.

Absorbsjonstesten er foretatt ihht ISO 354. Absorbsjonskoeffisienten (αw) er beregnet til 0,95 i henhold til ISO 11654.

Montering

For montering er det nødvendig å bruke et HIMLINGSSYSTEM.