Frigg™40mm tekstil lyddempende plate

kr 305.00 - kr 4 ,385.00 ink.mva

Svært effektive og dekorative lyddempende plater i tekstil.  De fås i flere forskjellige farger og størrelser. Overflaten er slagfast og meget robust. Kan også brukes som oppslagstavler.

Husk riktig festemiddel.

Brukt i Eventyrlig oppussing

Beskrivelse

   


Høyverdige dekorative lydabsorbenter – lyddempere. 
Svært effektive lyddempende absorbenter.

Lydabsorbentene er 40 mm og trukket med tekstil og de fås i flere forskjellige farger og størrelser. Overflaten er slagfast og meget robust og de er dermed velegnet for bruk i alle typer rom med mange typer aktivitet. For eksempel kan de også brukes i gymsaler, barnehager og barnerom. De kan brukes selvsagt også brukes dekorativt i kontorer og boliger. Ved trykk av dekor på lydabsorbenter foretrekkes vi å bruke denne absorbenten da en da får et flott resultat. Slike lydabsorbenter kan også brukes som oppslagstavler men da må man være bevist på at den lyddempende effekten reduseres.

Veggabsorbenter produsert av glassull og brannhemmende tekstil. Suveren til lyddemping.

Produsert i hht EN 13964: 2014.

Platenes kjerne består av glassull med en densitet på 120g. Den synlige overflaten er belagt med innfarget tekstil. Baksiden er belagt med transparent fiberduk. Kantene er under tekstilet forseglet med vannbasert kalklim. Platen er 40 mm tykk.

Festes normalt med montasjelim, alternativt med opphengsbrakett eller festeskruer.

Størrelser
Standardstørrelser på lager. Spesialstørrelser kan bestilles.

Farger
Hvit, lysgrå, koksgrå, svart, hvit eller med printet farge/motiv.

Brannklasse. Platene er ikke brennbare. Baseboard = A2, S1, D0, Tekstil: C, S2, D0

Slagfast. Absorbenten er testet til slagfast i klasse 1A i hht EN13964, annex D og DIN 18032:2018-11. Dette er best mulig for denne typen produkt/materiale.

Produktet er M1 sertifisert. Dette betyr at produktet er testet og innfrir de strengeste internasjonale krav til utslipp og ikke bruk av giftige bestanddeler. Det er egne krav til akustikk produkter som skal innfris for å få M1 sertifikat

Isolerende egenskaper. Absorbentene har meget god isoleringsevne. Laboratoriet testet i henhold til gjeldende regelverk. Termisk varmeledningsevne / Lambdaverdi = 0,033W/(m·K). Termisk varme motstand = 1,191 (m2·K)/W.

EPD (Environmental Product Declaration). Produktet har fullført LCA (Life Cycle Assessment) rapporten og mottatt EPD (Environmental Product Declaration) sertifikat.

Rengjøring og vedlikehold. Platen har en overflate som tillater støvtørking, støvsuging og forsiktig vask med en lett fuktig klut. Dersom platen overmales vil den miste sine egenskaper.

Perfekt til akustikkbilder 

Tilleggsinformasjon

Farge

, , ,

Størrelse (mm)

300 x 600, 300 x 1200, 600 x 600, 600 x 1200, 1200 x 2000

Datablad og dokumentasjon

Norsk:

Dansk:

Engelsk:

Akustikk

Platen er klassifisert som klasse A

Absorbsjonstesten er foretatt i hht ISO 354:2003 uten luft bak platene.
NRC = 0,90. Absorbsjonskoeffisienten (αw) er beregnet til 0,95 i henhold til ISO 11654.

Montering

Festes normalt med montasjelim. Da trenger du 1 patron pr. 2 m2 absorbent. Lim til tak  og Lim til vegg og skråtak. Alternativt med opphengsbrakett eller festeskruer.

Montasjeveiledning opplimt
Montasjeveileding skruer
Montasjeveiledning opphengsbrakett

Informasjon om lyddemping ved oppliming av lydabsorberende og lydblokkerende plater.