Loke™ 40mm Vertikal baffel – lyddempende plate

kr 684 pr. m² eks.mva

Platen er utviklet spesielt med tanke på montasje med oppheng (wire) i taket. Platen har en tradisjonell strukturert overflate med spesielt forseggjort kant forsegling.  Platen har en særdeles god lydabsorbsjon og er meget lyddempende, klasse A.

Nullstill
Actual Areal (kvm)
Totalpris

Beskrivelse

Platen er utviklet spesielt med tanke på montasje med oppheng i taket. Platen har en tradisjonell strukturert overflate med spesielt forseggjort kant forsegling.  Platen har en særdeles god lydabsorbsjon og er meget lyddempende. Platen har også coating/belegg på overflaten som gjør den lettere å vedlikeholde samt gir den lang levetid i forhold til mer tradisjonelle absorbenter i markedet. Med høy lysrefleksjon er den derfor meget velegnet til de fleste typer rom; kontor- og undervisningsmiljøer, barnehager, flerbruksrom, kantiner og generelt rom med mye støy.

Det kan bestilles bafler i spesialstørrelser. Ta kontakt.

Farge og lysrefleksjon
Nærmeste fargekode er NCS 0502, og lysrefleksjonen er 84 %.

Kan også bestilles i matt svart (Eira 40). Nærmeste fargekode er RAL 9017 (Traffic black)

Installasjon

Baflene monteres i tak med oppheng som består av spiralskrue, wire og festekrok. Bestilles i tillegg, 1 pakke pr. baffel. Platene passer ikke inn i tradisjonelt T-system.

Kanttyper
Kant A og B.

Akustikk – absorbsjon 
Platen er klassifisert som klasse A, Absorbsjonstesten er foretatt i hht ISO 354:2003 uten luft bak platene. NRC = 0,95. Absorbsjonskoeffisienten (ªw) er beregnet til 0,90 i henhold til ISO 11654.

Brannklasse
A2-s1,d0, i hht EN 13823.

Formaldehyd
Klasse E1 (utslippsfritt).

Fuktbestandighet
Platen er formstabil ved en relativ luftfuktighet opptil 90% og en temperatur på 40°C.

Rengjøring og vedlikehold
Platen har en overflate som tillater lett støvtørking og forsiktig vask med en lett fuktig klut. Dersom platen overmales vil den miste sine egenskaper.

Dimensjon og vekt
Platens vekt er 5,00 kg/m2.

Avfallshåndtering
Platene og avkapp kan etter endt levetid leveres kommunalt deponi. Glassullen platene er lagd av er resirkulerbar. Emballasje kan gjenvinnes.

Opplysninger om transport
Produktet er ikke klassifisert som farlig gods.

Last ned Datablad Loke 40 Baffel-flåte

Last ned  DoP Erklæring 2020